Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Tässä se nyt on – Taidekalenteri vuodelle 2021

Tunnustan, olen vähän sähikäinen – kun saan idean, minun on pakko toteuttaa se, oli aikataulu millainen tahansa. No nyt aikataulu oli aivan järjetön ja silti se on nyt tässä Minun ensimmäinen oma taidekalenterini.

En halunnut perinteistä kierreselkäistä kalenteria, vaan kalenterin, joka tuottaa iloa pitkään. Niinpä kalenteri koostuu 12 sivusta, joita voit jatkokäyttää myöhemmin julisteina. Julisteen koko on 30×40.

Kalenterin saa myös pakattuna lahjapaperiin.

Kuukaudet koostuvat taideteoksistani tai niiden osista. Halusin, että teokset kuvastavat jotenkin vallitsevaa vuodenaikaa ja sen myötä, seassa on myös värikkäitä teoksia. Tiedän, että hillityt ja skandinaaviset sävyt ovat aina ”parhaiten myyviä”, mutta minun on vaikea tehdä jotain sellaista, jota minä itse en ole. Työskentelyni perustuu aitouteen, joten sen vuoksi tämä kalenteri on minun näköinen.

Kalenterin toimitukset alkavat viikolla 49!

Voit tilata taidekalenterin täältä!