Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Taiteilijan terveiset

Tavoitteenani on luoda kaunista taidetta, joka tuottaa iloa vielä vuosienkin päästä. Sen vuoksi tilaustöiden lopputulos on minulle erityisen tärkeä, sen tulee olla asiakkaan toiveiden mukainen. Maalaan öljyväreilla kankaalle ja teen pääasiassa maalauspohjat itse. Kiilapuut minulle valmistaa suomalainen puuseppä oksattomasta männystä. Tauluja on mahdollista saada myös pintaturpeesta valmistetusta akustiikkalevystä tai vaihtoehtoisesti akustiikkalevyn voi kiinnittää öljyvärimaalauksen taakse. Tilaustöiden hinnat määräytyy koon mukaan ja ne ovat saman hintaisia, kuin valmiit teokset. Tältä sivulta löydät lisää tietoa siitä, kuinka tilaat teoksen minulta ja kuinka tilaustyön tekoprosessi etenee.

Taulujani oli esillä kahdessa eri kohteessa vuoden 2018 asuntomessuilla. Maalasin yhteenä viisi erilaista teosta.

Villa Sun ja Wienerberger jokiduo

Taulujani on ollut nähtävillä eri blogeissa. Näistä ehkä tunnetuin on teos, jonka sain maalata Mungolifen Annan kotiin.

Mungolife ja muut Blogit

Inspiroidu

Olen todella monipuolinen taiteilija, mutta toki teoksissani on tietty tunnistettavuus. Tavaramerkkini on taulujen struktuurinen pinta ja usein käytän töissäni myös lyöntimetallia. Käy kurkkaamassa Galleriastani teoksiani ja kerro minulle, millainen tyyli tai sävymaailma sinua kiehtoo.

Näin tilaat öljyvärimaalauksen

Tilaustöissä asiakas pääsee mukaan taulun suunnitteluun sekä seuraamaan taulun valmistumista. Lähetän taulun edistymisestä kuvia, joten tilaustyön lopullinen ilme ei tule täysin yllätyksenä. Alla lyhyt listaus, kuinka tilaustyön suunnittelu ja tekoprosessi etenee.

+ - Taulun tunnelma

Taulun suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, jota lähdemme hakemaan. Millaiseen tilaan taulu on tulossa? Millaisista asioista haluat taulun sinua kenties muistuttavan? Mitä haluat tuntea, kun katsot taulua? Minulle voi lähettää kuvan tilasta, tämä auttaa minua hahmottamaan, millaista tunnelmaa olemme hakemassa. Haluan myös tietää sävymaailman, jota lähdemme hakemaan sekä toiveesi mahdollisen lyöntimetallin sävyn suhteen. Onko tauluissani jo jokin sellainen työ, josta pidät? Kerro se minulle.

+ - Taulun koko

Teen itse maalauspohjat. Kiilakehykset minulle valmistaa puuseppä oksattomasta, kotimaisesta männystä ja maalauskankaana käytän pohjustettua puuvillaa. Kiilakehystä on saatavilla sentin välein, joten taulun koko on laajasti skaalattavissa. Taulun koko on helppo hahmottaa esimerkiksi teippaamalla maalarinteipillä seinälle sopivan kokoinen alue ja mittaamalla se. Voin myös halutessasi lisätä jonkin tauluistani lähettämääsi kuvaan oikeassa mittakaavassa ja lähettää sen sinulle.

+ - Taulun hinta & maalaaminen

Kun taulun koko sekä tunnelma ja värisävyt ovat päätetty, kerron sinulle taulun lopullisen hinnan. Tilaustöiden hinta määräytyy koon mukaan ja ne ovat saman hintaisia, kuin valmiitkin teokset. Täältä löydät taulujeni hinnaston. Kun edellä mainitut seikat ovat selvillä, aloitan työskentelyn. Lähetän kuvia, kun taulu on sopivassa vaiheessa, jolloin voimme yhdessä miettiä, millaisia muutoksia teemme. Kun taulu on valmis ja olemme molemmat tyytyväisiä siihen, se saa kuivua, jonka jälkeen teos on valmis lähetettäväksi. Taulu toimitetaan aina ripustusvalmiina.

Haluaisitko kysyä lisää taulun tilaamisesta tai tehdä yhteistyötä kanssani?
Ota yhteyttä.

X