Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Akryylikaato – Akryyli pouring

Akryylikaato - Akryyli pouring

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Acrylic pouring, eli akryylikaato on tekniikka, jossa akryylimaalia ohennetaan pouring fluid -aineen avulla. Väri kaadetaan taulupohjalle erilaisten tekniikoiden avulla, jolloin värit levittyvät sattumanvaraisesti muodostaen erilaisia kuvioita.

Tervetuloa Ateljee 4:n, inspiroivaan ja luovuutta ruokkivaan tilaan! Tarjoamme matalan kynnyksen maalaushetkiä – sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, maalaushetket ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Akryylipouring-kursilla taiteilija Noora Svärd opettaa sinulle kaksi erilaista kaatotekniikkaa sekä opastaa oikeanlaisen sekoitussuhteen löytymiseen. Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvittavat välineet sekä kaksi 30×30 kokoista maalauspohjaa, jolle työt toteutetaan. Kesto 2h. Ateljeesta löytyy suojaessuja ja -hanskoja, mutta huomioithan, että akryylikaato saattaa olla sotkuista.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia, kuten viiniä. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit ja pullonavaaja. Nappaa siis vaikka kaveri sekä viini kainaloon ja tuu maalaamaan A neloseen!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

Tulevat maalaushetket, ilmoittaudu mukaan!

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

X