Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Paint & Wine

Akryylimaalausta ja viiniä - Paint & Wine

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaatko omaa hetkeä ja tilaa, jossa unohdat kaikki huolet ja murheet? Tai ehkä haluaisit kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tervetuloa Ateljee 4:n, inspiroivaan ja luovuutta ruokkivaan tilaan! Tarjoamme matalan kynnyksen maalaushetkiä – sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, maalaushetket ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Akryylimaalausta ja viiniä (Paint & WIine) -tapahtumassa maalaamme akryyliväreillä taideteoksen, jonka aiheen saat päättää itse. Maalauspohjan koko on 30×40. Taiteilija Noora Svärd ohjeistaa sinua värien sekoittamisessa ja näyttää erilaisia tekniikoita, joilla työn voi toteuttaa. Noora neuvoo myös tarvittaessa henkilökohtaisesti, kuinka sinun kannattaa valitsemasi aihe toteuttaa.

Sinulla onkin nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Ateljee 4:n tiloissa! Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi muuta kuin ehkä viiniä? Siitä seuraavaksi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia, kuten viiniä. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit ja pullonavaaja. Nappaa siis vaikka kaveri sekä viini kainaloon ja tuu maalaamaan A neloseen!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

Tulevat maalaushetket, ilmoittaudu mukaan!

Ateljee 4, Minna Canthin katu 4

Seuraava Kahvila Kantin maalausilta järjestetään perjantaina 31.3.2023!

Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Kahvila Kantin ympäristössä! Pääset nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä opit samalla akryylivärien salat.

Maalausillassa maalaamme akryyliväreillä abstraktin taideteoksen. Ohjeistan sinua värien sekoittamisessa ja näytän erilaisia tekniikoita, joilla voit työsi toteuttaa.

Ilta sisältää myös tarjoilut: valintasi mukaan viiniä, kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto sekä tapastyyppinen tarjoilu!

Ilta on rento ja ennen kaikkea hauska tapahtuma, voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. 

Huomioithan, että maalia saattaa roiskua myös vaatteille. Halutessasi, voit ottaa mukaasi paidan/takin, joka suojaa vaatteitasi.

Missä ja milloin?

  • Kahvila Kantti
  • Museokatu 1
  • 31.3.2023 klo 17.30, kesto 3 h
  • Hinta 79 e/hlö

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

X