Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Search

Image Alt

Paint & Wine BIG

Paint & Wine BIG

Noora Svärd Art, Minna Canthin katu 4, 4. krs

Kaipaatko omaa hetkeä ja tilaa, jossa unohdat kaikki huolet ja murheet? Tai ehkä haluaisit kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tervetuloa taiteilija Noora Svärdin ateljeelle rakastumaan taiteeseen! Tarjoamme helposti lähestyttäviä, kaikille sopivia taide workshopeja –  sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, workshopit ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Paint & Wine BIG -workshopissa maalaamme akryyliväreillä suuren taideteoksen, jonka aiheen saat päättää itse. Maalauspohjia on kaksi kokoa, 50×70 tai 80×100. Taiteilija Noora Svärd ohjeistaa sinua värien sekoittamisessa ja näyttää erilaisia tekniikoita, joilla työn voi toteuttaa. Noora neuvoo myös tarvittaessa henkilökohtaisesti, kuinka sinun kannattaa valitsemasi aihe toteuttaa.

Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi muuta kuin ehkä viiniä? Siitä seuraavaksi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit sekä pullonavaaja. 

MEILLE KÄY SMARTUMIN, EDENREDIN SEKÄ EPASSIN VIRIKE-EDUT!

KUKA ON NOORA JA MIKSI JÄRJESTÄN TAIDE WORKSHOPEJA?

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Noora Svärd

Taiteilija ja yrittäjä

Moikka, nimeni on Noora Svärd, olen kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Olen työskennellyt taiteen parissa yli kymmenen vuoden ajan ja täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut kesästä 2021 alkaen. Teoksiani on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Työskentelen taiteen parissa päivittäin, maalaan öljyväreillä teoksia pääasiassa tilauksesta – olenkin saanut toteuttaa mitä upeimpia tarinoita tauluiksi. Teoksiani löytyy myös useiden yritysten tiloista.

Rakkauteni taiteeseen on kirjaimellisesti ylitsevuotavaa. Tavoitteenani on tuoda taiteen tekeminen lähemmäksi juuri sinua. Haluan madaltaa taiteen tekemisen kynnystä ja näyttää, kuinka jokainen meistä pystyy tuottamaan väreillä sekä siveltimillä jotain kaunista. Taiteen tekeminen kuuluu olla hauskaa ja iloista, workshopini ovat täynnä onnistumisen tunnetta sekä naurua. Kukaan ei ole lähtenyt tyhjän taulun kanssa kotiin.

Haluan myös antaa sinulle uutta inspiraatiota taiteen tekemiseen, tehdä siitä mielenkiintoista ja mielikuvituksellista. Workshopeissani on käytössä useita erilaisia välineitä, joiden käytön opastan. Väreinä käytämme runsaspigmenttisiä akryylimaaleja. Workshopissa käymme läpi perusasioita värien sekoittamisesta ja opastan sinua myös löytämään haluamasi sävyn. Olen käytettävissä koko workshopin ajan, autan ja opastan tarvittaessa.

Järjestän taide workshopeja ateljeellani sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa. Olen tehnyt yhteistyötä Kuopiossa Ravintolamestareiden (Pannuhuone ja Kahvila Kantti) sekä Luodon kanssa. Lisäksi olen järjestänyt Paint & Wine -iltoja Varkaudessa Gaffer Cafeessa ja Joensuussa Kerubissa. Eräässä illassa sainkin lempinimeksi ”Lentävä kalakukko”, koska kierrän ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa värit ja siveltimet kyydissäni.

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan uutta, rentoutumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa taiteen parissa! Minä lupaan sinulle, että tulet yllättymään siitä tunteesta, mitä tarjoamani taidehetki tarjoaa.

X