k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Follow us

Hae jotain...

toukokuu 2019

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi rakkauteni musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja kohtaan. Se, minkä näistä valitsen riippuu ihan siitä, mitä teen ja millainen olotilani on kyseisenä hetkenä. Olen huomannut, että viime aikoina olen valinnut mieluiten musiikin kuuntelun silloin, kun maalaan.

Hmmm… en oikein tiedä, mistä lähtisin purkamaan tätä kaikkea mitä mielessäni liikkuu tällä hetkellä. Tarkoituksenani oli saada aikaiseksi jotain järkevää ajatusten virtaa, mutta tässä tilassa se ei taida olla mahdollista. Oloni on yhtä aikaa kauhistunut, mutta samalla olen sekaisin onnesta. No.

Tällä hetkellä oikeastaan kiitän onneani, että tulin "järkiini" ja en muuttanut Helsinkiin alle 30 neliön yksiöön. Olisi saattanut tulla melkoisen ahdasta, nimittäin pelkästään nykyisen olohuoneeni on vallannut lähes kaksimetrinen maalauspohja. Olen niin innoissani tästä uusimmasta projektistani ja samalla myös todella

Niin se vappu hurahti ohi ja samalla myös syntymäpäiväni. Vapun vietin ystävieni kanssa, ja voi että meillä olikin taas kerran hauskaa. Jotenkin hassusti olen oppinut viime aikoina aivan uuden tavan elää. Lähestymistapani asioihin on paljon rennompi ja sellainen jatkuva ”valmius-/hälytystila”

You don't have permission to register
X