Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Häivähdys kultaa – uusi taulu.

uusi_taulu_7

uusi_taulu_3

uusi_taulu_2

makuuhuone_1

uusi_taulu_1

makuuhuone_3

taulu_2

uusi_taulu_4

Kuvia uudesta taulusta sekä vähän makuuhuoneestakin. Yläkerta tuntuu olevan koko ajan pienen muutoksen kourissa. Nojatuolit seilaavat kahden huoneen väliä ja hakevat niille luontaista paikkaa. Nyt ne ovat taas vaihteeksi makuuhuoneessa ja toistaiseksi sinne saavat jäädäkin.

Maalasin sängyn yläpuolelle tuollaisen pitkän ja kapean teoksen. Halusin siihen pienen häivähdyksen kultaa ja siksi sipaisin siihen hieman kultamaalia. Muuten sävymaailma onkin melko rauhallinen. Jos totta puhutaan, nostin tämän taulun jo kertaalleen seinälle, katselin sitä muutaman päivän ja nostin sen takaisin työhuoneeseen. Se ei vaan ollut valmis. Nyt olen taas katsellut sitä muutaman päivän ja en ole varma, että onko se sitä vieläkään. Tällaista tämä on.

Jouduin aika rajusti käsittelemään näitä kuvia, ei oikein meinannut riittää valo enää näinä harmaina päivinä. Jalustaa en tietenkään kehdannut viritellä, laiska minä. Kieltämättä veti mielen hieman matalaksi, kun töistä lähtiessä alkoi jo hämärtää. Joko nyt? Ei kai vielä? Nytkö se pimeys jo tuli?

Toivotaan, että lumi valaisee pian tämän synkän maiseman. Niin ne ainakin televisiossa ennustivat, puhuivat ensilumesta.

Kivaa viikon jatkoa! Niin ja mitä pidät taulusta?