Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kallaveden inspiroimana – Uusi taulu

Tämä taulu oli melkoisen hankala kuvattava, joten päätin jättää sen sille sijoilleen, ”työpöydälleni” ja kuvata sen siinä. Hankalaksi se kyllä osoittautui siinäkin… Maalaan usein lattialla ja tämän taulun kohdalla työasennot vaihtelivat maalaustelineen edessä seisomisesta, lattialla polvillaan olemiseen. Taululla on kokoa peräti 170 cm x 120 cm, joten taulun ollessa telineessä en mahtavan 165 senttisen varteni avulla ihan yläkulmaan ylettynyt, en edes varpaillani.

Voi että. Tykkäsin niin maalata tätä taulua. Jotenkin nuo sävyt olivat niin ihania. Olen kyllä niin iloinen, että asiakkaillani on rohkea maku ja pääsen tekemään tällaisia tilaustöitä.

Kävin asiakkaan kotona mittaamassa taulun koon ja katsomassa muutenkin tilaa, johon taulua aloitettiin suunnittelemaan. On muuten ollut mukava huomata, että myös paikkakuntalaiset ovat löytäneet minut ja olen saanut maalata tauluja ihan tähän ”naapurustoon”. Suurin osa tauluistani kun ovat lähteneet pääasiassa Etelä-Suomeen. Olen muuten törmännyt yhdessä sun toisessa yllättävässä paikassa tauluihini. Teoksiani on vilahtanut niin sisustusta käsittelevissä Facebook-ryhmissä kuin blogeissakin, jotka esittelevät kauniita koteja. Jotenkin ihan hassua ja joka kerta olen yhtä yllättynyt. Oikein sydän hypähtää, kun huomaan, että tuo on muuten minun maalaamani taulu. :)

Mutta tämä taulu on menossa kauniiseen kotiin, jossa olohuoneeseen avautuu näkymät Kallavedelle. Tilassa on toinen taulu, josta nappasin sävyt tähän omaan teokseeni. Minua inspiroi järvi ja halusin tuoda kauniin maiseman ikään kuin jatkumona sisälle, olohuoneen seinälle. Sinistä, turkoosia ja vihreää, jota pehmennettiin helmiäishopealla sekä lehtihopealla. Syvyyttä tauluun toin henkäyksen ohuilla kerroksilla, joiden päälle maalasin ronskimpia kerroksia. Luonnollisesti kuvien kautta taulu ei pääse oikeuksiinsa, eikä varsinkaan tässä ahtaassa työhuoneessani, mutta kuvitelkaa taulun ympärille tilaa ja valoa, valkoiset seinät ja korkeat huoneet. Meidän talosta kun ei löydy mitään näistä. :)

 Toivon sinulle oikein aurinkoista viikonloppua! <3