Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kevät.

Se on pian täällä. Toukokuu. Lupaus auringosta, uusista aluista sekä mikä parasta, ihan virallisesti keväästä! Olen toukokuun tyttö ja kevät onkin minun lempi vuodenaikani. Kesä toki kilvoittelee vahvana heti kyljessä, mutta keväässä on sitä jotain. Valoisat aamut sekä illat ovat taianomaisesti lisänneet tunteja vuorokauteen ja inspiraatio on huipussaan. Oma piha on saanut aivan uuden merkityksen ja olen mielenkiinnolla seurannut, mitä kaikkea mullan alta on hiljalleen alkanut nousemaan. Tämä on meidän ensimmäinen kevät tässä talossa ja siksi olen suorittanut salapoliisityötä miltei päivittäin.

puutarha3 silmukrookus

En tiedä kuinka trendikästä tällainen pihan puunaaminen oikein on, mutta minun sisäinen mummo nauttii tällaisesta möyrimisestä. Toisaalta en tiedä parempaa koko kropan treeniä, kuin pihatyöt ja sopivan vastuksen antava rinnetontti. Ja se tunne, kun päivän työt ovat paketissa ja pääset saunaan. Ei ole parempaa. Pienet ne ovat minun iloni nykyään. Vielä kun saamme polkaistua rantasaunan remontin kunnolla käyntiin. Jos kaikki menee hyvin, pääsen ensi syksynä haravoinnin jälkeen nauttimaan puusaunan lämmöstä.

pioni

Yllä olevassa kuvassa on silmäteräni, pioni. Sieltä niitä näyttäisi muutama puskevan. Olen yrittänyt pysyä järjissäni ja keskittynyt vain nykyisen pihan hoitoon, en niinkään uusien kasvien istuttamiseen. Ensi vuonna on sitten uusien pihasuunnitelmien aika, nimittäin rantamme menee talven aikana uusiksi ruoppaamisen myötä. Maata tullaan siirtämään jonkin verran, joten piha tulee rannan osalta hieman muuttumaan. Nyt kun vaan maltan mieleni, enkä lähde harhailemaan puutarhamyymälöihin.

Olen kyllä yhden pienen uudistuksen aloittanut, nimittäin hyötypuutarhan rakentamisen. Siitä taidan kertoa huomenna lisää, mutta alla olevat laatikot ovat vihdoin löytäneet paikkansa. Instagramissa onkin tästä jo kuvamateriaalia! Käy ihmeessä kurkkaamassa.

laatikot