Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

”Kevättä” olohuoneessa ja uusi taulu

Joko saan hihkua… Kevät! :) Auringon ja tulppaaneiden yhdistelmä tekee kodista heti keväisemmän oloisen, vaikka vielä joulun jäljiltä pariovissa roikkuukin kranssit ja ikkunoita koristavat tähdet. Mietin tässä, että eihän niistä hetkistä ole ajallisesti kovinkaan kauaa, kun pystyin kuvaamaan vielä töiden jälkeen päivänvalossa. No, lisääntyvää valoa ja kevättä odoteltaessa. Varsinkin valoisia aamuja on jo aikamoinen ikävä.

Olohuoneen sisustus ei ole muuttunut tämän talven aikana, eikä joulun jälkeenkään raikastusta ole tuonut muu, kuin tuo aurinko. Samoilla pehmoisilla tyynyillä ja taljoilla mennään edelleen. Seinällä tosin on uusi taulu! Hiekkaa, beigeä ja kultaa.

Pitäisi varmaan vihdoin riisua koti tähdistä ja kransseista sekä raikastaa koko kodin ilmettä. Elämässä on nyt niin paljon muuta ajateltavaa sekä sisältöä, että koti- ja sisustusasiat eivät ole olleet ihan ensimmäisenä mielessä.

Vaikka odotan kevättä ja sen mukanaan tuomia ihania asioita, ovat tunteeni hieman ristiriidassa keskenään. Kevät tarkoittaa kiirettä sekä lisää vietettyjä tunteja opiskelujen parissa. Tämä tulee varmasti näkymään myös täällä blogin puolella. Blogi on tällä hetkellä sellainen osio elämässäni, josta minun täytyy nyt tinkiä. Tulen varmasti esittelemään uusia taulujani blogin puolella (voi että miten kivoja tauluja minulta onkaan tilattu) ja toivon, että pystyn olemaan Instagramin puolella yhtä aktiivinen, kuin aikaisemminkin.

Halusin tauluun herkkyyttä, kepeitä sävyjä ja hieman lehtikultaa.

Joskus on vain myönnettävä, että ihan kaikkeen ei vaan aika riitä, vaikka kuinka tarkasti pilkkoisikin vuorokauden osiin ja suunnittelisi sopivan rytmin. Kunhan tulevasta neljästä kuukaudesta on selvitty, saan ”normaalin” elämäni takaisin, opiskelut ovat tuolloin osaltani toivottavasti miltei ohi ja minulla on taas aikaa jatkaa harrastuksiani. :)

Kivaa viikon aloitusta!