Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kiitollisuudesta, palautteista ja uudesta taulusta.

Sain sähköpostiini viestin, jonka otsikkokentässä luki yksinkertaisesti: KIITOS!

Saan melkein jokaisesta tilaustyöstä palautetta asiakkailtani. Milloin palaute tulee somen kautta tai joskus saan sähköpostia. Yksi mieleenpainuvimmista palautteista on yllätyslahjaksi tilattu taulu. Sain kuvan, jossa lahjan saaja seisoi taulun edessä hymyillen ja hän muodosti kämmenillään sydämen. <3

Tämän ”Kuiskaus” -taulun inspiraationa on meri sekä sinisen sävyt. Taulu menikin meren äärelle, kauniiseen vaaleaan kotiin, jonka sisustusta on piristetty sinisellä. Tästäkin kohteesta sain usean valokuvan ja voin kertoa, että ne helpottavat minun työskentelyäni merkittävästi. Usein myös ”photoshoppaan” asiakkaan kuviin eri kokoisia taulujani, näin asiakas pääsee paremmin näkemään erilaisia vaihtoehtoja ja miltä mahdollinen lopputulos näyttää.

Tämän taulun ajatuksena oli erilaisten sinisten sävyjen liitto. Asiakkaan toiveena oli, että taulussa olisi mahdollisimman puhtaita sinisen sävyjä. Sininen onkin taitettu harmaaseen sekä todella tummaan siniseen. Taulussa ei siis ole vihertävään tai turkoosiin vivahtavia sävyjä.

Minulla on meneillään kivoja projekteja. En voi olla kuin kiitollinen kaikista niistä tilauksista, joita olen saanut. Ja ne tarinat taulujen takana! Olen todella, todella otettu siitä, että minuun luotetaan ja saan toteuttaa näitä tarinoita kankaalle.

Niin ja se viesti, jonka sain!

Sen sisältö oli jotain tällaista:

Aivan ihana taulumme saapui tänään.
Se on parempi kuin kuvissa ja juuri odotustemme mukainen.
Hienosti myös viimeistelty, ripustuslanka ja kaikki!
Ja ihana nimi!

KIITOS!

Olkaa hyvä, ilo oli minun puolellani. <3