Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kiitos vuosi 2018

Moikat kauniin talvisesta Kuopiosta!

Blogini on viettänyt hiljaiseloa jo jonkin aikaa. Elämäni on tällä hetkellä jonkin asteisessa murrosvaiheessa ja en tiedä, tuleeko minulla olemaan edelleenkään aikaa blogin päivittämiseen. Jos teen jotain, haluan tehdä sen kunnolla ja tällä hetkellä se asia, johon haluaisin keskittää ajankäyttöni, on hieman hakusessa.

Valmistuin juuri tradenomiksi ja todistukseni keskiarvo mahdollistaisi suorat jatko-opinnot kauppakorkeassa. Kuten sanoin, kun teen jotain, teen sen kunnolla. Palkinnoksi opiskelumenestyksestäni sain myös stipendin, joten oletan, että tein jotain oikein. Pidän opiskelujen jatkamista mahtavana mahdollisuutena, mutta samalla mietin, että onko se sitä, mitä haluan. Haluaisin yhtä aikaa kehittää omaa osaamistani, luoda uraa ja hankkia samalla työkokemusta sekä tehdä myös sitä, mitä rakastan eniten – maalata. Näiden kaikkien osa-alueiden yhdistäminen tuntuu tällä hetkellä melko mahdottomalta. Olenkin ajatellut ottaa hieman etäisyyttä ja antaa asioiden vain olla, ehkä universumi tiputtaa vastauksen eteeni, kun vähiten sitä odotan.

Vaikka ihan vielä emme pääse juhlistamaan vuoden vaihtumista, ajattelin luoda pienen katsauksen vuoteen 2018, mitä kaikkea sainkaan kokea. Vuosi on ollut minulle todella tapahtumarikas ja en olisi ikinä uskonut, mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Minulle ehdottomasti vuoden tärkein kohokohta oli päästä mukaan Porin asuntomessuille. Muistan ikuisesti sen lauantaiaamun, kun luin sähköpostiini tulleen viestin koskien kesän asuntomessuja.

Hauskaa oli myös se, että kun olin toimittanut taulut ensimmäiseen kohteeseen, sain viestin toisesta kohteesta, jonne toimitin peräti kolme teosta. Taulujani oli siis esillä peräti kahdessa kohteessa ja sain todella kivasti näkyvyyttä messujen kautta. Olen edelleenkin enemmän, kuin kiitollinen näistä mahdollisuuksista.

Villa Sun:in makuuhuone. Lisää kuvia löydät täältä.
Wienerberger JokiDuo asunto A:n olohuone. Lisää kuvia löydät täältä.

Muutenkin vuosi 2018 oli positiivinen maalausharrastukseni kannalta, sain maalata tauluja ennätyksellisen paljon ja tästäkin olen enemmän kuin kiitollinen. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi mietin voimavarojeni keskittämistä ja sitä, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. 

Pääsin mukaan myös ihanaan yhteistyöhön sisustussuunnittelija Marika Hietalan kanssa. Marikalla on DesignHiMa – nimeä kantava yritys ja hän on keskittynyt sisustussuunnitteluun. Täältä voit käydä katsomassa, miten kauniiseen kotiin tauluni päätyi.

Vuosi 2018 oli osaltani elämäni yksi rankimmista vuosista, mutta samalla opin, että koskaan ei kannata luovuttaa. Kaikella on tarkoitus ja loppujen lopuksi asioilla on tapana järjestyä. Tähän olen luottanut aina ja kertaakaan en ole joutunut pettymään.

Tällä hetkellä voin paremmin, kuin koskaan ja jotenkin odotan innolla tulevaa vuotta sekä kaikkea sitä, mitä se tuo tullessaan. Salaa toivon, että kaikki vastaukset kysymyksiini ilmestyvät eteeni ja jotenkin kaikki, ne suurimmatkin, unelmani täyttyvät. 

Kiitos vuosi 2018, olit todella opettavainen. Nyt, vihdoin, aloitan jouluvalmistelut. Mitään sen suurempaa en ajatellut tehdä, mutta jos nyt vaikka leipoisi pipareita ihan vain sen tuoksun vuoksi. Tänäkin vuonna ajattelin ottaa joulun rennosti ja keskityn niihin asioihin, jotka tuovat hyvää oloa ja lisäävät onnellisuutta.

Toivotan sinulle rauhallista joulun aikaa sekä toivorikasta vuotta 2019!