Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kuulumisia, arvontamuistutus sekä pikkuruisia, uusia tauluja.

Moikka! Olen joutunut hieman vastentahtoisesti jättämään blogin taka-alalle, johtuen muista elämän kiireistä. Minua itseäni hieman ärsyttää sellaiset ihmiset, jolta kysyttäessä kuulumisia, he alkavat paasaamaan kuinka kiire on töissä, elämä on pelkkää suorittamista ja kaikki on asiat ovat huonosti. Oikein sellainen negatiivisuuden raskas verho laskeutuu ylle ja missään ei nähdä mitään positiivista. No. Olenpa itse syyllistynyt viime aikoina tällaiseen samanmoiseen valitukseen. Tällä hetkellä minulla on päällä sellainen kahden kuukauden selviytymisjakso, joka ikävä kyllä näkyy tälläkin puolella. Voi toukokuu, mikset sä jo tuu. En ole pystynyt panostamaan mihinkään ”ylimääräiseen” ja siksi esimerkiksi sisustusjutut ovat jääneet aivan tyystin. Kyllä minä sentään sain verannalta napsittua kausivalot pois ja piilotin miltei kaikki kynttilänjalat kaappiin, mutta siinäpä se. Joskus tämä elämä on vain tällaista, se vaatii priorisointia.

Tuosta keväästä ja toukokuusta tulikin mieleeni. Tänne Kuopioon satoi tässä alkuviikon aikana uusi lumikerros ja haikeana olen katsellut kuvia kevätkukkasista, trensseistä ja tennareista. Ei täällä meillä vaan vielä! Uskalsin sentään viedä huonekuusen verannalle, mutta täytyy varmaan sekin tuoda sisätiloihin tulevina öinä, sen verran on pakkasta taas luvattu. Minusta kevät ei ole viivästynyt, vaan aikaisempina vuosina kevät on tullut aikaisemmin, luntakin on ollut todella paljon vähemmän. Aikaisempien vuosien kuvia selatessa, olen ollut huhtikuun alussa jo haravointihommissa. En jaksa uskoa, että tuo meidän pihaa peittävä, 60 sentin lumikerros ihan viikossa tai parissakaan häviää, mutta toisaalta, minua pihatöiden siirtyminen myöhempään ei haittaa ollenkaan, päinvastoin.

Kuviin pääsivät tuollaiset pikkuruiset vihreän ja kullan sävyttämät, uudet taulut. Nämä voisivat olla kivat tauluseinällä, johon on yhdistetty mustavalkoista printtiä vai mitä?

Hei, Facebookissa on edelleen käynnissä arvonta. Olen mukana Jyväskylän Kädentaito-, antiikki- ja hyvinvointimessuilla. Osastoni löytyy tuolta antiikkipuolelta. Arvon kaksi vapaalippua messuille, joten käy katsomassa ohjeet Facebookista ja osallistu ihmeessä arvontaan! Olisi kyllä ihan huippua nähdä juuri sinut siellä. :)

Ihanaa, aurinkoista viikkoa!