Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Marraskuu alussa, vuosi lopussa – loppuvuoden suunnitelmia

Heippa pitkästä aikaa!

Minun on pakko myöntää, että kesän ja syksyn melkoisen työrupeaman jälkeen, inspiraationi on ollut hieman kadoksissa. Olen keskittynyt tilaustöihin, mutta muuten olen pitänyt luovaa taukoa. Lokakuu oli siis osaltani jotenkin todella puuduttava.

Hieman säikähdin mieleeni hiipiviä ajatuksia siitä, että entä jos tämä tympääntyminen onkin pysyvää, lopettaisin maalaamisen kokonaan ja keskittyisinkin tässä elämässäni ihan johonkin muuhun. Tämä ajatus kuitenkin meni nopeasti ohi. Kun hyväksyin sen, että tarvitsen taukoa kaikesta, oloni helpottui heti. Tiedän kokemuksesta, että mitään, mitä ei ole tarkoitettu, ei voi pakottaa toimivaksi. Oli kyseessä sitten luovuus tai vaikka ihmissuhteet, tulee asioiden lähtökohtaisesti tuntua vaivattomalta ja toimivalta. Minun kohdallani tunteella on suuri merkitys inspiraation syntymiseen ja jos tunne tekemistä kohtaan ei ole hyvä, tarvitsen aikaa. Silloin on hyvä pitää taukoa, jotta mielenkiinto säilyisi. Siksi päätin antaa itselleni aikaa ja luvan pitää määrittelemättömän tauon ja kappas, fiilis on jo nyt paljon parempi.

Myös tämä salakavalasti saapunut pimeys on auttamattomasti vaikuttanut viikkorytmiini. Viikonloput ovat tähän vuodenaikaan ainoita hetkiä, jolloin voin hyödyntää päivänvaloa valokuvaamiseen sekä maalaamiseen. Olen kuitenkin halunnut pyhittää kaikki vapaat hetket läheisilleni, arjesta palautumiseen sekä taiteeseeni. Kameraan en ole vaan jaksanut tarttua, koska minulla ei oikein ole ollut sellaisia hetkiä, joita haluaisin jakaa kanssanne. Tiedän, että tämäkin on ohimenevää ja pian palaan taas kuvien sekä niiden takana olevien tarinoiden pariin.

Minusta tuntui koko lokakuun ajan siltä, että universumi ikään kuin haluaa valmistella minua johonkin merkittävään. Sitten, yht´äkkiä sen tasapaksun, seesteisen lokakuun keskellä jotain tapahtui ja nyt minulla onkin loppuvuosi täynnä ohjelmaa. Arkeni on nimittäin tällä hetkellä todella täyttä. Päivätyössäni työnkuvani hieman muuttui tuoden mukanaan paljon uutta ja loppuvuodeksi ilmaantui hieman yllättäin pari yhteistyötä.

Mitä seuraavan parin kuukauden aikana tulee tapahtumaan?

Taulujani on nähtävillä kuopiolaisessa lääkärikeskuksessa joulukuun puolivälistä alkaen. Tästä tulen kertomaan lisää lähempänä, kunhan olen saanut viriteltyä taulut seinille. Toinen yhteistyö koskee myös näyttelytoimintaa ja taulujani tullaan näkemään loppuvuodesta myös Porvoossa. Tästäkin kerron lisää, kunhan saamme sovittua tarkemmin yksityiskohdista.

Tosiaan, tätä vuotta on jäljellä enää pari kuukautta. Hurjaa. Vuosi 2019 on ollut, pitkästä aikaa, yksi elämäni parhaista vuosista. Pitää varmaankin palata kuluneeseen vuoteen jossain vaiheessa.  Nyt kuitenkin keskityn tähän jäljellä olevaan loppuvuoteen ja yritän palata pian taas linjoille. Voikaa hyvin. <3

Ps. Facebookissa on käynnissä sunnuntaihin saakka julistearvonta!