Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Marraskuun tuntua

Niin vaan pääsivät kukkaset sisälle suojaan pakkaselta, nimittäin pakkasmittari huiteli viikon aikana parhaimmillaan -10 asteessa. Minä jo arvasin, että talvi ei tullut jäädäkseen. Vesisade pyyhkäisi eilen lumet mennessään ja nyt marraskuu tuntuu oikeasti marraskuulta, ainakin pimeyden puolesta!

Viikonloppu hurahti taas nopeasti ohi. En muistanutkaan miten pyhäinpäivä vaikuttaa kauppojen aukioloaikoihin ja juuri silloin, kun olisin halunnut käydä kaikissa mahdollisissa erikoisliikkeissä, olivat ne kaikki suljettu. No, ensi viikonloppuna uusi yritys. Onneksi sentään meidän vakio brunssipaikkamme oli auki, ihan turhaan ei siis keskustaan suunnattu.

Kesän kauniisti palvelleet hortensiat pääsivät talvehtimaan.

Sunnuntaina viimeisteltiin meidän pihatyöt, nyt puput eivät pääse rouskuttamaan puunrunkoja ja terassikalusteetkin ovat nostettu varastoon. Sain myös idean vähän muuttaa huonekalujen paikkaa ja yhtä lipastoa taidettiin kantaa nyt toista kertaa yläkerrasta alakertaan. Täytyy myöntää, että se on kyllä kuin luotu tuolle nykyiselle paikalleen, ihan kuin sen olisi aina kuulunut olla siinä. Huonekalujen pyörityksen lisäksi, minulla on muutenkin ilmassa sellaista sisustuslevottomuutta ja remontointimielitekoja. Tiedätkö sellaisen tunteen, kun mikään ei näytä kivalta ja mieli tekisi myydä kaikki pois ja aloittaa sisustaminen kokonaan alusta…

Sateesta ja synkkyydestä huolimatta, iloa uuteen viikkoosi!