Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Meidän eteisessä.

Meidän talossa on pikkuruinen eteinen. Eteisessä on peilikaappeja sekä ovet alakertaan sekä verannalle ja näkymä olohuoneeseen sekä keittiöön. Tila on siis helposti melko rauhaton ja siksi olenkin halunnut pitää eteisen mahdollisimman avarana ja kevyenä.

Siirsin työhuoneesta vanhan Kilta-tuolin eteiseen. Vaikka tuoli on melko massiivinen, niin silti se luo jotenkin kivan parin tuon vanhan Iittalan julisteen kanssa. Tuo juliste on seurannut mukanani monta vuotta. Ostin sen aikoinani antiikkimessuilta ja se on painettu syntymävuotenani. Jonkinlainen tunneside minulla on tähän julisteeseen.

Iittala_KarhulaKilta_4  Kilta_2 Kilta_1

Kerroin vanhan blogini puolella Kilta-tuolin tarinan. Lyhyesti tarina meni niin, että löysin englannin kielisen myynti-ilmoituksen netistä ja otin myyjään yhteyttä. Myyjäksi paljastui kanadalainen pariskunta, jotka asuivat täällä Kuopiossa. Sähköpostitviestittelyn jälkeen, he olivat löytäneet jotain kautta kuvia tauluistani ja samalla, kun menin ostamaan tuolia otin mukaani pari taulua. Loppujen lopuksi kävi niin, että taulut saivat uuden kodin ja minä sain Kilta-tuolin sekä vanhan Ball -lasipurkin.

Kilta_2 Kilta_1 Kilta_3jar

Tuoli oli tuollainen ihanan oranssi ja minä päällystin sen tylsän harmaaksi. Heh. Pidin yhteyttä pariskunnan kanssa vielä tämän tapaamisen jälkeenkin. Kyllä tämä elämä on tuonut eteeni hassuja asioita ja odottamattomia kohtaamisia. Välillä tuntuu siltä, että miten tällaisia asioita edes voi tapahtua? :)

Hei mukavaa viikonloppua! Toivotaan, että aurinko näyttäytyisi!