Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Nårpan verhoomolta, päivää!

uudettuolit3 uudettuolit uudettuolit2
Tämä on viimeinen verhoilupostaus hetkeen, ihan oikeasti. Tai no, never say never… Kyllä tässä pitäisi verhoomo laittaa pystyyn, olen sen verran näitä väkerrellyt viime aikoina… :)
Tällaiset näistä sitten tuli.  Käsinojat hiottiin ja käsiteltiin petsillä. Liian siloiteltu ja tasainen sävy olisi ollut tylsä, joten jätimme käsinojat tarkoituksella vähän ”raffiksi”. Sävy on mielestäni himpun liian tumma, mutta menkööt nyt. Ei se ole niin tarkkaa…

Haimme tuolit vanhasta navetasta, jossa ne olivat varmasti olleet jo jonkin aikaa. Vanhat kankaat olivat kuluneet ja pölyiset, joten näin parhaaksi irroittaa ja poistaa ne kokonaan. Voi sitä pölyn määrää, kun purin näitä, hyh. Lisäksi sisältä paljastui villavatiinia sekä meriheinää. Päällystin tuolit ensin ohuella levyvanulla, sen päälle ompelin yhden hupun raakapuuvillasta. Näiden päälle tein lopullisen päällisen, joka nidottiin pohjaan. Kangas on hieman vaaleampi, kuin sohvamme. Halusimme tarkoituksella vähän kerroksellisuutta olohuoneeseen. Niin ja ystävällinen Tuija vinkkasikin minulle näiden tuolien historiasta, kiitos vaan! :) Täältä löytyy lisää infoa.

Enää olisi hakusessa pöytä näiden tuolien eteen sekä senkki työhuoneeseen. Onneksi näillä hankinnoilla ei ole kiire ja voihan se olla, että olohuoneeseen ei tule pöytää ollenkaan…? Tosin sain kommenttia, että pitäisi olla jokin taso, jonka päälle voi nostaa jalat… jepjep.

Nyt vetäisen mummin vanhat kumisaappaat jalkaan ja lähden heilumaan haravanvarteen, toivottavasti viimeistä kertaa tänä syksynä. Muksaa lauantaita, moro!