Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pakkasaurinko.

olohuone_1olohuone_4 olohuone_5 olohuone_3

Tulppaanit ja kaiken pölyn paljastava aurinko ovat varmoja kevään merkkejä. Tältä meidän olohuone näytti kirkkaana pakkaspäivänä. Kaivoin kaappien uumenista pari hennon vaaleanpunaista tyynyä luomaan keväistä tunnelmaa. Eihän tässä ihan vielä voi keväästä puhua, mutta marras- ja joulukuun jälkeisen synkeyden jälkeen tämä lisääntynyt valon määrä tuntuu kyllä niin energisoivalta.

Kuten kuvissa näkyy, mitään uutta ja ihmeellistä ei meidän kotona ole tapahtunut. Tuo räjähtänyt sypressi pitäisi viedä kompostiin ja seinät kaipaisivat uusia tauluja, mutta kun en ole ehtinyt. Näin innokas sisustaja minä oikeasti olen… :)

Maanantai tuntuu tänään erityisen mukavalta. Liekö syynä se, että sain kukistettua orastavan flunssan vai se, että alakerran putket sulivat itsestään. Toivon, että pahin kylmä jakso on nyt ohi ja saamme nauttia seuraavat kuukaudet hieman leudommasta talvesta. Juokseva vesi ja lämpimät lattiat ovat tällä hetkellä pieniä, mutta ah, niin mukavia asioita.

Tein viikonlopun aikana yhden kivan ja helpon DIY-jutun. Siitä on ainakin tulossa lisää tällä viikolla. Nyt toivon, että sinunkin viikon aloitus on ollut mukava!