Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Remonttisuunnitelmia

Täällä on remontti edennyt hiljalleen olohuoneen puolelle. Eteinen on pientä viimeistelyä ja listoitusta vaille valmis. Ajattelin, että naksuttelen listat paikalleen sitten, kun olohuonekin on valmis (tosin, aloitin listoittamisen ja laitoin eteisessä muutaman listan kiinni niiden entisiin naulanreikiin…), joten eteisen muutoskuvia saatte nyt tovin odotella. Sisustuskin on toteutuksen sijaan vasta suunnitteluasteella. 

Mutta olohuoneen puolelle. Moni on ihastellut olohuoneen nykyistä tapettia ja kauhistellut heti perään, kun olen ilmoittanut ottavani sen pois. Olohuone on sen verran suuri, että näin laajana pintana kyseinen tapetti tekee siitä levottoman. Iltavalaistuksessa seinien sävyt taittuvat sinivioletiksi ja se taas riitelee olohuoneen katseen vangitisijan, vihreän kakl´uunin kanssa. Sinällään tapetti on kaunis, mutta se ei vaan ole tähän tilaan minusta se parhain vaihtoehto. Haluan myös rauhoittaa seinäpinnat, koska olohuone toimii myös työtilanani ja kuvaan taulut näitä seiniä vasten.

Päädyin tilamaan Boråstapetilta muutaman mallipalan. Mallisto kantaa nimeä Linen ja sen ihanuus piilee yksivärisessä, mutta kuitenkin elävässä pinnassa. Mirella muuten vinkkasi minulle tästä mallistosta jo viime vuoden puolella. Itse kun en ole tapettivalikoimia kahlannut läpi viimeiseen viiteen vuoteen, niin olin erittäin kiitollinen tästä vinkistä. Myös remonttibudjetti vaikutti valintaani, vaikka se ei päälimmäisenä sanellutkaan lopullista ostopäätöstäni. Ilokseni tämä tapetti on kaikesta kauneudestaan ja laadukkudestaan huolimatta, sieltä edullisemmasta päästä! Jei!

On muuten ihan huikeaa, miten olen saanut monta hyödyllistä vinkkiä pelkästään Instagramin kautta! Yksi, jos toinenkin ammattilainen on vinkannut minulle monesta remonttiin liittyvästä asiasta. Kiitos vielä tätäkin kautta teille jokaiselle. Voi, kun voisin jotenkin korvata tämän teidän suuntaanne ja olla joskus avuksi jollain tavalla. <3

Olen nyt pari viikkoa katsellut mallipaloja seinälläni ja niistä kaksi päätyi voittajaksi. Näitä kahta palaa olen sitten kuljetellut eri seinille, eri aikaan päivästä ja samalla myös ihmetellyt niitä iltavalaistuksessa. Liimasinpa ne taulun viereenkin, että hahmotin paremmin, miten sävy käyttäytyy taulujeni kanssa.

Seinän sävyn pitää toimia niin luonnonvalkoisten listojen, mutta myös vihreän kakl´uunin kanssa. Eteisestä on suora jatkumo olohuoneen puolelle, joten molempien tilojen seinien sävyt tulisi sopia yhteen, vaikka ne eivät varsinaisesti vierekkäin olekaan.

Toinen näistä päätyi tilauskoriin. Nyt odottelemaan ja repimään entisiä uuden tieltä. Pian pääsenkin tapentointihommiin, jee!