Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Remonttisuunnitelmia

Voi miten ihanan pitkä viikonloppu takana. Otin kolme päivää melkoisen rennosti. Laskin stressitasoja ja paikkailin kertynyttä univelkaa aikatauluttomalla haahuilulla, pitkillä yöunilla, ystävien seuralla, sarjamaratonilla ja kokkailemalla, kävinpä myös pitkällä juoksulenkillä räntäsateessa. En muista milloin viimeksi olen viettänyt viikonloppua näin rennosti, oli mahtavat kolme päivää.

Samalla kun tuijotin Sorjosen uusinta tuotantokautta, näppäilin läppärilläni Googleen paikallisten remonttifirmojen nimiä ja lueskelin mahdollisia asiakaskokemuksia. Sain myös tuttaviltani suosituksia muutamasta tekijästä ja nyt tiedossa olisi useammatkin treffit potentiaalisten remonttimiesten kanssa.

Ou jee.

 

Remonttisuunnitelmat ovat siis polkaistu vihdoin ja viimein käyntiin ja jo tällä viikolla elelen jänniä aikoja, kun asuntoni tulisijat tullaan kunnostamaan. Se, että saadaanko uunit käyttökelpoiseksi, on vielä vähän avoinna. Uunien tulipesät ovat hyvässä kunnossa, mutta hormit ovat tukittu umpeen toppahaalareilla ja muulla moskalla aikaisemmin uuneihin asennettujen sähkövastusten vuoksi. Nämä vastukset ovat remontin yhteydessä purettu pois, mutta hormeja ei olla avattu. Melkoisen positiivisin odotuksin tätä tukosta ollaan nyt ammattilaisten toimesta tulossa purkamaan. Mikäli uunit saadaan käyttökelpoisiksi, saan lämmitellä takkaa ja pönttöuunia viimeistään jouluna. Aika ihanaa!

Samalla kun täytän liiterini polttopuilla, minun täytyy hommata kipinäsuojukset, takkavälineitä ja puunkantoteline, JOS uunit siis saadaan kuntoon. Tämä vanhan talon tunnelma on minusta ihan järjettömän ihana. Olenko kertonut, että minulla on oman liiterin lisäksi pottukellari. :D

Remonttipäivitykset siirtyvät ensivuoden puolelle, vaikka aika selkeä visio minulla tästä asunnosta jo on. Samoin huonekalujen, mattojen, valaisimien ja sun muiden vastaavien hankinta siirtyy jonnekin ensi keväälle. Haluan saada remontin ensin valmiiksi ja sitten alan hiljalleen hankkimaan sopivia huonekaluja. Toivottavasti keräilijäluonteestani on tässä apua, nimittäin tiedän jo nyt, että en osta tähän kotiin ihan mitä tahansa, vaan käytän hyväksi havaittua metodiani; hitaasti ja harkiten. (Tämä metodi toimii muuten kaikissa elämän osa-alueissa.) Toki budjettikin sanelee hankintojani ja tämänkin vuoksi haluan kierrättää mahdollisimman paljon, ostaa harkiten ja tehdä löytöjä, joita voin sitten itse kunnostaa.

Joko odotatte remppapäivityksiä? :)

Kivaa viikon aloitusta!