Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Sadonkorjuu.

luumut_1 omenat_1minttu_21mintttu_11luumut_41

Tieto kirpeistä pakkasöistä pakotti minut sadonkorjuupuuhiin. Kasvatuslaatikoiden yrtit napsin poikki ja hurja luumusato on myös kerätty verannalle kypsymään. Vuosi sitten luumusato kerättiin talteen järkyttävässä räntäsateessa, tänä vuonna pääsimme hieman helpommalla. Minttua tuli niin paljon, että säästin muutaman oksan maljakkoon. Omenoita ei tänä vuonna tullut… Tai tuli, mutta ne kelpasivat vain harakoille ja oraville.

Taisin joskus sanoa ääneen, että meidän pihaan ei sitten tule yhtään marjapensasta. Meillä on kuitenkin yksi vanha karviaispensas ja olen melko varma, että se kuuli tämän minun manaukseni ja säikähti. Karviaisia tuli mahtavat viisi kappaletta… Viisi.

syksy_1

Tämä puu on minun viikonloppuaamujeni ilo, se kasvaa meidän keittiön ikkunan edessä. Kesäisin puu kukkii valkoisena ja näin syksyllä se muuttuu aamuauringon valossa upeaksi, ruskansävyjen leikiksi.

Tämä viikonloppu on muuten (yllätys, yllätys) pyhitetty raksahommille, pihassa pitäisi vähän puuhailla kaikkea ja onhan meillä tuo grillikin vielä tuossa terassilla. Tälle päivälle on muuten tiedossa myös juhlintaa, joten jotta ehdin saamaan kaiken valmiiksi, niin minun pitää nyt lähteä tämän kahvikupin äärestä hommiin! Myöhemmin vaihdan kumpparit korkkareihin ja sipaisen punaa huuliin.

Mukavaa viikonloppua!