Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Saunahaaveiluja…

pukkari2 ikkuna sauna4 sauna3 pata pukkari sauna2

Ja nimenomaan haaveiluja…! Tässäpä niitä lupaamiani (karmeita) ”ennen”-kuvia. Tällä hetkellä tästä osasta rakennusta on enää ulkopanelointi sekä kantavat rakenteet jäljellä, niin ja katto. Pistettiin sorkkarauta heilumaan ja nyt pihaamme koristaa pino paneelia sekä lautaa. Näiden 80-luvulla asennettujen paneelien alta paljastui aivan ihana tumma sormipaneeli, mutta ikävä kyllä tämä puoli rakennusta on kärsinyt melko mittavista kosteusvaurioista, joten kaikki materiaali, minkä sai irti sai lähtöpassit. Pelkällä paneelien maalaamisella emme siis selvinneet vaan otimme tässä asiassa varman päälle. Olisi melko ikävää, jos muutaman vuoden päästä rakennus olisi taas samassa kunnossa.

Yllätyksiltäkään ei olla vältytty. Seinät olivat eristetty sahanpurulla sekä vanhoilla sanomalehdillä, välikatossa eristeenä oli käytetty mm. tekoturkiksen palasia. Jaa miksi, no en todellakaan tiedä. Voin tästä purkuvaiheestakin kertoa hieman lisää, kunhan maltan taas istahtaa hetkeksi koneen ääreen.

Viikonloppuni kuluu siis edelleen näissä merkeissä, joten ei kai tässä auta muu, kuin laittaa suojalasit päähän sekä hanskat käteen ja lähteä jatkamaan… Aurinkoista viikonloppua!