Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Se on täällä – Artister -kellomallisto nyt ennakkotilattavissa

Vuoden uurastus on nyt ohi – Artister -kellomallisto on vihdoin julkaistu.

En voi sanoa muuta, kuin että onpahan ollut melkoinen matka. Noin vuoden verran me tätä mallistoa suunnittelimme yhdessä Rohjeen porukan kanssa ja nyt se on vihdoin ennakkomyynnissä. En edes osaa kuvata tätä olotilaa, joka minussa tällä hetkellä vallitsee – sille ei ole olemassa sanaa. Olen yhtä aikaa innoissani ja helpottunut, sekä välillä mietin, että tapahtuiko tämä todella vai herätetäänkö minut kohta tästä unesta.

No mutta. Teitä varmasti kiinnostaa tämä matka, jonka olen yhdessä Rohjeen kanssa taivaltanut. Yhteistyömme ei suinkaan pääty tähän malliston julkaisemiseen, vaan tämä on vasta alkua. Eivät he minusta niin helposti eroon pääse :)

Tosiaan noin vuosi sitten tämä yhteistyö nytkähti varovaisesti käyntiin, mutta varsinaisen ensimmäisen videopalaverin pidimme alkukeväällä. Sain miltei vapaat kädet kellojen suunnitteluun ja toki yhteistyössä mietimme yksityiskohtia, jotka sopivat Rohjeen brändiin sekä aikaisempaan mallistoon. Pitkin vuotta me pidimme palavereita sitä mukaa, kun jokin asia edistyi. Korona vaikutti myös tähän mallistoon mm. aikataulujen venymisellä. Tämänkin seikan vuoksi olen enemmän, kuin huojentunut siitä, että mallisto on nyt tosiaan vihdoin julkaistu.

Mallisto koostuu tällä hetkellä kolmesta yksilöstä: Dreamy, Into the Blue ja Classic.

Dreamy on ihanan vaaleanpunainen herkku, jonka kantavana voimana on nimensä mukaisesti unelmat ja unelmointi. Unelmointi on luovaa leikkiä universumin kanssa. Se on luottamusta siihen, että elämä kantaa. Kun vilkaiset Dreamya, se muistuttaa siitä, että sinulle kaikki on mahdollista. Se kannustaa sinua olemaan avarakatseinen ja utelias sekä ottamaan vastaan sen, mitä elämä sinulle tuo eteesi. Dreamy edustaa unelmoinnin sietämätöntä keveyttä.

Into the Blue vie sinut sinisiin syövereihinsä – nauti matkastasi kohti unelmiasi. Unelmien tavoittelu ei ole vain määränpää, se on myös matka, jonka kuljet. Matka on tuntematon ja polku luultavasti mutkikas, mutta se on ainoa, joka sinulla varmasti on. Into the Blue kannustaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti tuntematonta.

Koko malliston idea on siis rohkeus toteuttaa itseään ja samalla kantavana voimana on unelmien toteuttaminen. Dreamyn ja Into the Bluen kellotauluissa ovat maalaamani teokset. Kellotaulu on uskomattoman eläväinen ja siitä erottaa jokaisen palettiveitsen jäljen.

Olen myös erittäin kiitollinen kaikista uusista tuttavuuksista, jota tämän projektin myötä olen saanut. Hauskinta on se, että meitä jokaista yhdistää juurikin unelmien toteuttaminen, yrittäjyys sekä voimakas tahto tehdä sitä, mitä oikeasti rakastaa. En muista, olenko jo kiittänyt teitä, mutta kiitos vielä kerran Lauralle mahtavista kuvista sekä malleille Sofialle ja Irikselle – olette kultaa <3 Heidän yhteistyön tulokset näette ylläolevista kuvista. Ja tietysti Rohjeelle – kiitos luottamuksesta, vaikka meidän matka jatkuukin vielä :)

Rohje Artister on nyt ennakkotilattavissa!

Ennakkotilaajan etuna -10% alennus ja poronnahkarannekkeellisen Artister-kellon tilaajalle lisäksi kaupan päälle kellon rungon värinen teräksinen mesh-ranneke arvo 39 €! Rannekkeet ovat pikalukituksellisia, joten tyylin vaihtaminen käy hetkessä!

Katso tästä koko mallisto!