Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Se on taas se aika vuodesta…

Vaikka kesä tuntuukin melko kaukaiselta ajatukselta, niin silti suunnittelen jo innolla tulevaa lomaani tai oikeastaan kesälomareissua. Selailin taas kerran vanhoja reissukuviamme (minulla on yksi projekti käynnissä, siitä lisää myöhemmin) ja mietin, että mihin sitä tänä kesänä suuntaisi. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun pitkän etsinnän jälkeen löydät sopivan kohteen ja alat etsimään siitä (hullunkiilto silmissä) lisää tietoa. Ensin etsit kuvia kohteesta, huokailet sekä ihastelet ja saat varmuuden, että tuonne minä haluan. Sitten syvennyt matkakertomuksiin ja lopuksi alat selvittämään käytännön asioita, kuten millä pääset lentokentältä hotellille. No näin pitkälle en vielä ole päässyt, koska kohde on vielä hieman hakusessa. Olen toki silmäillyt joitain kohteita, mutta lopullista päätöstä en ole tehnyt. Sen kuitenkin tiedän, että mieli halajaa tällä hetkellä hieman pienempiin ympyröihin, ei niinkään Euroopan metropoleihin.

Viime kesänä kolusimme Portugalin rannikkoa ja yhdistimme lomaamme kaksi kohdetta. Lensimme Lissaboniin, josta junailimme itsemme kauniiseen Porton kaupunkiin. Vietimme siellä muutaman päivän ja junailimme takaisin Lissaboniin, jossa olimme vielä viikon. Tästä reissusta en olekaan kertonut täällä blogissani, täytyykin tämä virhe korjata lähiaikoina ;) Syyskuussa lomailimme viikon verran Espanjan aurinkorannikolla, Puerto de la Duquesassa. Tänä vuonna ei siis Espanja oikein houkuttele, vaikkakin Barcelona on vielä minun osaltani kokematta.

PortoPortugal

Toissa kesänä nautimme kauniista Ranskan Rivierasta, siitäkään reissusta en ole täällä ehtinyt kertomaan. Nizza ympäristöineen on niin valloittava, että voisin lähteä sinne uudestaan vaikka heti :) Majoituimme Nizzassa ja teimme päivän retkiä lähikaupunkeihin, kuten Monacoon.

Antibes3N11

Yhtenä kesänä yllätimme itsemme ja matkustimme Makedoniaan. Aivan erilainen kohde näihin edellisiin verrattuna. Tuo puoli Eurooppaa minua ei hirveästi jostain syystä houkuttele. Kroatia voisi tietysti olla yksi vaihtoehto, mutta jotenkin olen mieltänyt senkin jo hieman turistien valtaamaksi. Tai no, onko enää mitään sellaista kolkkaa Euroopassa, jota turismi ei olisi jollain tapaa koskettanut…

Kopio-sveti1veneet2

Haaveilen siis maasta/kaupungista, jossa en ole aikaisemmin käynyt, joka ei olisi tupattu täyteen turismia, ei olisi liian suuri ja meri ois kiva, mutta ei pakollinen. Rantalomalle en siis haikaile vaan haluan nähdä paljon, syödä hyvin, rentoutua ja tietysti valokuvata. Yksi kohde on kyllä nousemassa silmäilyjeni jälkeen muiden ohi, mutta katsotaan nyt päädynkö varaamaan lennot sinne vai jonnekin ihan muualle.

Ajattelin laitella hieman reissukuvia tuolta Ranskan Rivieralta ja jossain vaiheessa taidan tyrkätä nuo Portugalinkin kuvat tänne, että jos podet matkakuumetta, tilasi ei tule ainakaan helpottumaan täällä. ;) Kivaa viikonloppua!