Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Ulkosaunan tunnelmia

Lauha talvi on mahdollistanut ulkosaunan käytön näinkin pitkälle. Jouluna sauna lämpesi pariinkiin otteeseen ja vieläkään emme ole laittaneet saunaa ns. talviteloille. Jotenkin ei olla vaan raaskittu luopua tästä meille sopivasta luksuksesta. Jouluna myös sauna sai osansa joulukoristeista ja yksi männynoksa sai hoitaa kuusen virkaa. Viritin myös lyhtyjä koristamaan saunalle vievää polkua.

Kuten kuvasta näkyy, lunta on ja paljon. Tähän voisi todeta, että ei tässä vielä kaikki, lisää on tullut.

 

Saunoimme aattona pari tuntia (kyllä) ja kävimme lumihangessa pariin otteeseen. Eipä moista ole tullut tehtyä yli 20 vuoteen, siis hangessa piehtarointia. :)

Säätiedotus lupaa vielä toistaiseksi lauhaa, joten sauna taitaa lämmetä vielä ainakin kertaalleen, ennen kuin vesipata tyhjennetään ja sauna pistetään odottelemaan kevättä. Nyt kun saunarakennus on valmis, täytyy myöntää että kaikki se aika ja raha, jota tähän remonttiin on uponnut on ehkä yksi kannattavimmista sijoituksista koskaan. Näinä hetkinä se maksaa itsensä takaisin.

Mikäli et ole vielä tutustunut rantarakennuksemme tarinaan, niin Remontti -kategorian alta löytyy rakennuksen remonttihistoria.