Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Vanha rouva muutti työhuoneeseen

Meillä käytiin taas kerran pientä huonekaluvalssia. Kyllästyin työhuoneessamme olleeseen tiikkisenkkiin ja niinpä kannoimme sen tilalle yläkerrassa olleen vanhan rouvan. Lipasto on alunperin hankittu juuri tälle paikalle ja nyt kun sitä katsoo, niin kyllähän sen kuuluu olla juuri tuossa.

Minun piti ihan kaivella blogin historiaa, että miltä tämä lipasto näytti meille tullessaan ja löytyihän se, täältä voit käydä kurkkaamassa hänen arvokkuutensa alkuperäisen ulkomuodon. Yksi viikonloppu siihen meni, mutta oli se sen arvoista. On näihin meidän huonekaluihin kyllä uponnut muutama muukin viikonloppu, sen verran monta meidän talon huonekaluista olemme entisöineet.

Muutenkin tämä blogi on kyllä osoittautunut viime päivinä käteväksi paikaksi. Moni asia, jota minulta on kysytty, on löytynyt blogini historiasta, oli se sitten ulkomaalin sävy tai paperitähtien teko-ohje. Jotain hyötyä tästä dokumentoinnista on siis ollut.

Minulla on mielessäni taas yksi projekti ja kun täydellinen yksilö löytyy, aion vakavissani toteuttaa aikeeni. Vielä ei sopivaa ole löytynyt, mutta nettikirpparit olen syynännyt päivittäin läpi ja olen varma, että joku kaunis päivä hän vielä tulee sitä kautta vastaan. Pidän peukkuja itselleni, pitäkää tekin.