Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Verannan jouluisempi ilme – punainen toivottaa lämpimästi tervetulleeksi.

veranta_15

veranta_13

veranta_12

veranta_10

veranta_8

Punainen piristää muuten niin vaalean terassin ilmettä. Se vähän niinkuin vahingossa päätyi verannallemme, mutta pidän kyllä tästä ilmeestä kovasti. Minulla on todella vähän joulukoristeita, pienet tontut ovat puolisoni kummitädiltä ja tähti on hankinta Berliinin joulumarkkinoilta, olimme siellä kaksi vuotta sitten. En halua ottaa sen enempää kantaa näihin maailmalla tapahtuviin epäoikeudenmukaisuuksiin mutta tiedättekö, minua ei pelota. Joulumarkkinoista on muodostunut minulle vuotuinen perinne ja tulen niillä myös tulevina vuosina vierailemaan. Vuosi sitten vietimme uuden vuoden Brysselissä hotellihuoneessa, oli hämmentävää nähdä suurkaupunki täysin autiona. Tänä vuonna olimme Budapestissä joulumarkkinoilla ja siellä mielessäni häivähti ajatus, että milloinkahan… No, ei mennyt kauaa. En ole antanut pelolle valtaa, jos niin tekisin, en uskaltaisi matkustaa enää ollenkaan. Oli vuoden aika sitten mikä tahansa.

veranta_5

veranta_4

veranta_3

veranta_1

veranta_7

Kaivoin kaapin perukoilta ainokaisen punaisen kynttilän sekä tyynynpäällisen, punainen myrskylyhty on mummilta saatu. Näin veranta sai jouluisemman ilmeen, ilman sen suurempia hankintoja.

Joulu on soljunut ihanan rauhallisesti ja olen ottanut kaiken irti ”kerran vuodessa” -ajatuksesta. Jouluradion Xmas -kanava on soinut taustalla taukoamatta ja lanttu- sekä porkkanalaatikoita ei tule ikävä. Tänään olen päättänyt palata sivistyksen ja normaalien elintapojen pariin, konvehteja en kyllä vielä kuitenkaan piilota. Ajatukset ovat kieltämättä jo hiljalleen siirtymässä tulevaan vuoteen. Mitään suurta ja mullistavaa tuleva vuosi ei ole (tietääkseni) tuomassa, mutta odotan kovasti, että saamme piharemontin viimeisteltyä. Siinäpä onkin tulevan vuoden suurin ja työläin suunnitelma.

Nyt jatkan lomailua vielä hetken. Täällä on satanut lunta nyt kahden päivän ajan, joten tiedossa on ainakin lumitöitä. Nautikaa tekin Tapaninpäivästä, tarkoittaa se sitten alennusmyyntien kiertelyä tai viimeisten jouluherkkujen tuhoamista.