Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Viikko pulkassa ja pilkahdus uudesta taulusta.

tulppaani2 tulppaani tauluuusi3 narsissi

Viikko sitten hypin ilosta, kun terassimme oli sula ja asfalttikin pilkotti sieltä täältä. Sitten pyrytti lunta pari päivää vaakatasossa ja mietin, että tässä se minun kevään odotus sitten oli. Onneksi päivä on jatkunut hurjasti ja illallakin saa pienen hetken nauttia valoisuudesta.

Toin sitten kevään sisälle näiden söpösti kukkivien narsissien myötä. Jospa saisin ne keväällä siirrettyä pihalle, saa nähdä jaksavatko nuo sipulit vielä silloin puskea itsensä uuteen loistoon. Sain muuten lahjaksi pari kappaletta puutarhakirjoja. Ilmeisesti epätoivoinen tilitykseni isosta pihasta ja ”mitä ihmettä mä osaan tehdä sille” oli kuultu ja rivien välistä luettu, että taidan olla avun tarpeessa. No, kirjat kyllä todellakin tulivat tarpeeseen ja yritän jossain välissä jopa ehtiä tutustumaan niihin. Suunnittelin piirtäväni pohjapiirustuksen pihamme tämän hetkisestä tilasta ja vähän suunnitella, mitä kaikkea sille voisi tehdä. Suuret siis ovat suunnitelmat, toteutuksen olen vasta tehnyt pääkoppani sisällä… :)

Ai niin, näissä kuvissa vilahtaa uusin tauluni. Huomenna laitan lisää kuvia siitä, nyt toivotan hyvää viikonloppua! Puspus!