Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Yllättävä sävy olohuoneessa ja uusi taulu

Moikka ja kivaa viikon ensimmäistä päivää! Kuinka sinun viikonloppusi sujui? Melko rankan viimeviikon jälkeen odotin viikonloppua aika innolla. Sääsovellus lupaili kaksi päivää täyttä auringonpaistetta ja suunnittelinkin viettäväni koko viikonlopun ulkona. No, toisin kävi, lauantai oli aurinkoisista lupauksista huolimatta harmaa ja pilvinen, mutta sunnuntai onneksi lunasti lupaukset. Nimittäin sunnuntai olikin sitten supermahtava, aurinko paistoi ja lämmitti koko päivän ja sää oli ihanan kesäinen.

Otin messinkiset kynttilänjalat taas esille. Varma syksyn merkki.

Sain myös vihdoin tämän uusimman taulun seinälle! Testailin hieman uusia sävymaailmoja ja niin syntyi tämä violetin ja herkän vaaleanpunaisen sekä harmaan sekoitus. Minusta sävyt sopivat aika kivasti yhteen, vai mitä?

Niin ja sohvakin on saanut vihdoin uuden kankaan! Minulla meni hetki totutella näin vaaleaan sävyyn, mutta nyt tuntuu siltä, että sohva on aina näyttänyt tältä. Tyylilleni uskollisena, uudistan sisustusta pienillä sekä edullisilla asioilla. Olisinhan minä voinut ostaa uuden sohvan, mutta päätinkin kunnioittaa vanhaa ja verhoilin tämän, jo kolme vuotta meitä palvelleen 50-luvun sohvan uudestaan. Tällä kertaa menin pintaa syvemmälle ja irroitin myös alla olevan ”kankaan” (täältä voit katsoa, miltä sohva näytti kolme vuotta sitten). Alimmaiseksi laitoin yhden kerroksen vanua ja vanun päälle vielä puuvillakankaan, vasta näiden päälle laitoin varsinaisen päällyskankaan. Oli aika suuri työ, mutta nyt se on tehty. :)

 

Anteeksi tämä kuvatulva, jotenkin en osannut päättää, mitkä kaikki kuvat tänne laitan ja päätin sitten laittaa kaikki. :) Tuo burgundinpunainen sekä violetti ovat minulle vähän sellaisia oudompia sävyjä. En ole oikein ikinä ollut kovin suuri punaisten sävyjen ystävä, mutta nyt kun olohuoneessa on ollut niin kauan sinistä ja vihreää, niin ajattelin vähän piristää ilmettä hieman syvemmillä sävyillä. Tunnelmasta tuli heti paljon syksyisempi ja itse kyllä tykkään tästäkin sävymaailmasta.

Olkoon maanantai sinulle lempeä! Itse olen vieläkin aurinkoisen sunnuntain pauloissa. Pakko se on uskoa, että valosta saa hurjasti energiaa. :)