Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kenkäteline harjanvarsista ja naulakko hyllynkannattimista

Verannan remontti alkaa olemaan viimeistelyä vaille valmis, mutta ennen kuin jaan teille remontin jälkeisiä tuntemuksiani, kerron pari helppoa ja nopeaa DIY -nikkarointia. Kun pari vuotta sitten aloin suunnittelemaan verannan remonttia, suunnittelin ensimmäisenä tämän korkean seinän. Verannalle tarvitsin polttopuille laatikon, siistin kenkätelineen sekä naulakon/hattuhyllyn ja päätin sijoittaa nämä kaikki samalle seinälle. Oikeastaan minun oli pakko tehdä niin, koska muuta paikkaa näille kaikille toiminnoille verannalla ei yksinkertaisesti ollut.

Helppo DIY – Naulakko

Naulakon toteutin hyllynkannattimista sekä liimapuulevystä. Porasin hyllynkannattimet levyyn kiinni niin, että reunoille jäi hieman tilaa. Vaatekoukut tilasin Domus Classicalta sekä Bauhausista. Messinki tuntui tähän tilaan sopivalta, se käy kivasti tuon kukkatapetin pariksi.

Tämä on todella helppo ja nopea nikkarointi. Itsehän olen hiljalleen tehnyt tuttavuutta kaikkien sähkötyökalujen kanssa ja vaivatta sirkkelöin käsisirkkelillä tämänkin liimapuulevyn oikean kokoiseksi.

Kenkäteline harjanvarsista

Yksinkertaisen kenkätelineen toteutin harjanvarsista sekä hyllynkannattimista. Olin jo ostamassa metritavarana myytävää puurimaa, mutta kun löysin harjanvarsia 1,50 euron hintaan, vaihdoin suunnitelman lennosta budjettiystävällisemmäksi.

Et varmasti tarvitse sen kummempaa ohjetta tähän, mutta suosittelen tekemään ruuveille reiät valmiiksi. Helpottaa hurjasti harjanvarsien kiinnittämistä hyllynkannattimiin. Niin, ja kannattaa olla kaveri pitämässä harjanvarsia niin, että saat reiät tehtyä molempiin päihin saman suuntaisesti.

Maalasin kenkätelineen ylijääneellä lattiamaalilla, jospa se kestäisi siis kulutusta hieman paremmin.

Tosiaan veranta alkaa olemaan valmis. Muutama paikkamaalaus pitää vielä tehdä ja minun suurin murheeni, ilmalämpöpumpun putki, täytyy naamioida jotenkin. Putken ympärillä on muovinen kotelo, mutta se on valkoinen ja ihan kamala. Sen kanssa on vielä miettimistä, että mitä sille teen.

Muutoin on kyllä pitänyt luvattoman kiirettä, olen valmistautunut tulevaa näyttelyä varten ja olen viettänyt kaiken aikani työhuoneen uumenissa. Seuraavaksi edessä häämöttää Habitare, jonne valmistautuminen olisi pitänyt aloittaa jo…

Aurinkoisia kesäpäiviä, kerron pian lisää verannan remontista!