Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Rantarakennuksen takkahuone hämärtyvässä illassa

Eilen kurkistimme pitkästä aikaa rantasaunaan ja nyt ajattelin vilauttaa takkahuonetta. Sinällään tilassa ei ole tapahtunut mitään mullistavaa sitten viime näkemän.

En varmasti tule ikinä kyllästymään näihin nettikirpparilta ostettuihin tuoleihin. Fanitan muutenkin Aaltoa ja Aalto -malja on mielestäni yksi kauneimmista esineistä koskaan.

Tuolit saivat hieman syksyisemmän ilmeen.

Kesällä pihakalusteille ostamani farkkutyyny sai jäädä takkahuoneen piristykseksi, vaikka sininen on vähän alkanut jo kyllästyttämään.

Edelleen minulla on etsinnässä tähän tilaan jonkinlainen säilytyskaluste, mutta sopivaa ei vaan ole osunut kohdalle. Samoin pihalla olevat koivupöllit odottavat sahaajaansa. Niistä olisi tarkoitus saada pari pöytää tänne sisätiloihin ja korkeammat jäisivät pihatakan eteen istuimiksi. Nyt toistaiseksi pöydän virkaa toimittaa pärelaatikko ja sen päällä on messinkinen tarjotin. Takkahuone on malliltaan melko haastava ja olenkin pyöritellyt tuoleja tässä tilassa vaikka miten päin, mutta aina ne asettuvat tuohon kaminan eteen. Kamina on tietysti takkahuoneen sydän ja sen edessä vietetään eniten aikaa, joten olisihan se hassua viedä tuolit jonnekin huoneen nurkkaan.

Takkahuone odottaa myös taulua seinälle, mutta itse taiteilija on viimeaikoina ollut hieman kiireinen ja inspiraatio hukkuu kiireeseen. Mitään valmista ei siis vielä ole näytettäväksi asti, muutama pohja kun odottele vielä viimeistelyä. Ehkä yksi niistä tauluista päätyy takkahuoneen seinälle, se jää nähtäväksi.

Viime syksynä käytimme takkahuonetta vielä marraskuussa. Muistan, kun istuskelin kaminan ääressä untuvatakki päällä, kahdet villasukat jalassa ja odottelin, että sauna lämpiää. Palelti, mutta oli pakko nauttia vielä niistä viimeisistä hetkistä ennen talven tuloa. Saa nähdä millainen syksy ja talvi tällä kertaa muodostuu ja kuinka kauan rantarakennus on tänä vuonna käytössä. Toivotaan nyt kuitenkin, että saisimme pitkän ja lämpimän syksyn.

Sää on muuttunut näistä kuvista hyvin sateiseksi ja syksyiseksi ja oloni on ollut hieman flunssainen. Olen taistellut flunssapöpöjä vastaan mm. inkivääriteellä ja särkylääkkeillä, toivotaan että pöpöt ovat selätetty aamuun mennessä. Mukavaa iltaa!