Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Saunaremontti – julkisivun viimeistelyä.

sauna_syyskuu_7 sauna_syyskuu_6 sauna_syyskuu_5 sauna_syyskuu_4 sauna_syyskuu_3 sauna_lokakuu

No nyt on syksyistä. Olen kertaalleen jo heilutellut haravaakin (tykkään haravonnista), mutta näissä kuvissa se ei oikein näy. Se oli se Valio, joka hieman heilutteli puita meidän tontilla. Onneksi sentään vanhat omenapuut pysyivät pystyssä.

Tältä meidän sauna näyttää tällä hetkellä. Ikkunoiden ja ovien päältä puuttuu koristelistat, mutta muuten alkaa olemaan melko valmista. Sokkeli on edelleen entisellään. Se kunnostetaan ensi keväänä samalla, kun rakennuksen ympärillä olevaa maata poistetaan ja tilalle laitetaan soraa.

Eihän tämä projekti ole vielä valmis, ei ei ei. SIsätiloissa riittää vielä tekemistä ja näyttää siltä, että saunan lämmittäminen taitaa siirtyä ensi kevääksi. Intoa meillä olisi, mutta me kun emme osaa ihan kaikkea itse tehdä ja toisaalta mietimme myös sitä, että miksi tehdä rakennusta valmiiksi talvea vasten, kun siellä ei kuitenkaan tule silloin oltua. Katsellaan nyt. Teemme itse niin pitkälle, kuin osaamme ja sitten laitamme rakennuksen odottelemaan kevättä. Sisätiloista laitan myöhemmin kuvia. Siellä on tällä hetkellä niin paljon työkaluja sirkkelistä lähtien, että kuvien ottaminen on hieman hankalaa.

Pakko todeta, että kyllä minä hymähdän joka ikinen kerta, kun tulen kotipihaan. Se työ ja ne tunnit mitä tähän rakennukseen on hukutettu alkavat vihdoin näkymään, konkreettisesti. Me aloitimme purku-urakan 9.5. ja silloin ruuvasimme tuon metallisen koukun irti. Päätettiin, että koukku pääsee takaisin samalle paikalle, kun sen aika on. Nyt se aika koitti, vihdoin…

Rantasauna_4